შოკოლადის დამზადების მასტერკლასის ფარგლებში ბავშვები მოამზადებენ სხვადასხვა ფიგურის ჯოხიან შოკოლადებს და გააფორმებენ თავიანთი ფანტაზიით.
მასტერკლასის ფარგლებში ბავშვები გაეცნობიან შოკოლადის ისტორიას, გაფორმებისა და შეფუთვის წესებს. ამავდროულად განივითარებენ:
🖌️ გუნდური მუშაობის და თანაშრომლობით უნარებს
🖌️ გემოვნების შეგრძნებას
🖌️ სენსორულ და მოტორულ უნარებს
🖌️ კრეატიულობას, წარმოსახვას და მხატვრულ აზროვნებას
მასტერკლასისთვის გამოიყენება იტალიური და ბელგიური საკონდიტრო შოკოლადი, ხრაშუნა მოსართავები.