შოკოლადის დამზადების მასტერკლასის ფარგლებში ბავშვები მოამზადებენ სხვადასხვა ფიგურის ჯოხიან შოკოლადებს და გააფორმებენ თავიანთი ფანტაზიით.

მასტერკლასის ფარგლებში ბავშვები გაეცნობიან შოკოლადის ისტორიას, გაფორმებისა და შეფუთვის წესებს. ამავდროულად განივითარებენ:

🖌️ გუნდური მუშაობის და თანაშრომლობით უნარებს

🖌️ გემოვნების შეგრძნებას

🖌️ სენსორულ და მოტორულ უნარებს

🖌️ კრეატიულობას, წარმოსახვას და მხატვრულ აზროვნებას

მასტერკლასისთვის გამოიყენება იტალიური და ბელგიური საკონდიტრო შოკოლადი, ხრაშუნა მოსართავები.